Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ – Onassis
I-etaireia-mas_header
Η εταιρεία μας
Από το 1964 βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα με γνώμονα την ποιότητα και την εγγύηση.
Έτσι, εδώ και τόσα χρόνια, από την οικογένεια της γεύσης ερχόμαστε στη δική σας οικογένεια!
Έτσι, εδώ και τόσα χρόνια, από την οικογένεια της γεύσης ερχόμαστε στη δική σας οικογένεια!
Onassis
Εδώ και
60 χρόνια...
1964
1978
1997
2005
2023
Δημιουργείται η πρώτη μονάδα παραγωγής της ΩΝΑΣΗΣ. Α.Ε.

Σε αυτήν, παράγεται μια σειρά νέων, πρωτοποριακών για την εποχή τους, προϊόντων τροφίμων, που πολύ γρήγορα η απήχηση τους στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, κάνει το όνομα “ONASSIS – Mediterranean Delicacies” συνώνυμο της αυθεντικής γεύσης και ασφάλειας του καταναλωτή.
Μεταστεγάζεται σε νέα, μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής, με σκοπό να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες ζήτησης και το δυναμικό άνοιγμα της εταιρίας στην διεθνή αγορά.
Με το πέρασμα του χρόνου και την συνεχώς αυξανόμενη πορεία των εξαγωγών των προϊόντων μας, δημιουργείται στην Βόρειο Ελλάδα η νέα, υπερσύγχρονη μονάδα κονσερβοποίησης ετοίμων φαγητών, η αρτιότερη στη Νότια Ευρώπη.

Με εφόδιο την πείρα των 43 και πλέον ετών, της ηγετικής παρουσίας στον κλάδο, της εμπιστοσύνης και προτίμησης του καταναλωτή , σήμερα, υπερσύγχρονοι μέθοδοι παραγωγής, με τον πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο εξοπλισμό, λειτουργούν κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ηλεκτρονικού ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας, αποφέρουν ποιότητα και έχουν να παρουσιάσουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες και επιτυχημένες σειρές ετοίμων φαγητών διεθνώς.
Πραγματοποιείται νέα επένδυση αγοράς μηχανολογικού εξοπλισμού για βελτιστοποίηση της παραγωγής και για την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων.
#23
Με εφόδιο την πείρα των 60 ετών, της ηγετικής παρουσίας στον κλάδο, της εμπιστοσύνης και προτίμησης του καταναλωτή , σήμερα, υπερσύγχρονοι μέθοδοι παραγωγής, με τον πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο εξοπλισμό, λειτουργούν κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ηλεκτρονικού ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας, αποφέρουν ποιότητα και έχουν να παρουσιάσουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες και επιτυχημένες σειρές ετοίμων φαγητών διεθνώς.